Kje se skriva moč
privlačnosti?Peugeot verjame, da je svet lahko boljši, ko ga poganja moč privlačnosti. Ta se izraža tako v medsebojnih odnosih kot v stanju duha, ki daleč presega zgolj zunanji videz. Je energija, ki se skriva v vsakem od nas in v vsem, kar nas obkroža.

ELEKTRIČNI FASTBACK SUV NOVE GENERACIJE

Popeljite svoje čute na popotovanje in odkrijte pravo moč užitka. Izberite novi Peugeot 3008 hibrid, ki vas bo v hipu zapeljal s svojim dovršenim dizajnom in električno zmogljivostjo.

peugeot

DIZAJNNovi model 3008 hibrid povzdiguje kreativnost oblikovne zasnove na višjo raven in s tem nemudoma izstopa iz množice. Značilen in prepoznaven svetlobni podpis s tremi levjimi kremplji dopolnjuje nova končna obdelava prednjih žarometov in okrasne maske, ki novemu modelu dajeta še posebej prodoren videz ter potrjujeta njegovo sodobnost in edinstveno osebnost.

Nadvse privlačen videz in tehnološke detajle potniškega prostora poudarja ambientalna LED osvetlitev, ki jo je mogoče prilagoditi v 8 različnih barvah. Njena svetloba odseva v elegantni oblogi iz pravega aluminija, ki se razteza prek celotne armaturne plošče vse do vrat. Kombinacija aluminija, svetlobe in patinasto sive tkanine ustvarja edinstveno, visokokakovostno harmonijo premijskih materialov.

peugeot

ELEKTRIČNA
ZMOGLJIVOST
IN VRHUNSKA
POVEZLJIVOST

Obljubo o inovativnosti in eleganci, ki jo dajejo zunanje površine vozila 3008 hibrid, izpolnjuje tudi notranjost. Novi PEUGEOT Panoramic i-Cockpit® povzdigne užitke v vožnji na povsem novo raven. Lebdeči in ukrivljeni 21-palčni panoramski zaslon HD v vlogi instrumentne plošče v višini oči in sredinskega zaslona na dotik, kompakten volan, 10-palčni zaslon na dotik in kromane tipke Toggles Switches namreč zagotavljajo najvišjo raven udobja in varnosti.

peugeot

Prav tako vam Novi Peugeot 3008 hibrid omogoča kar do 20% prihranka pri gorivu in do 50 % mestne vožnje na električni pogon.  

Čas je, da nam pokažete, kaj za vas predstavlja moč privlačnosti – s Peugeotom, ponosnim sponzorjem foto natečaja National Geographic.